Ποιοι είμαστε


Plexiglas, Ανοξείδωτο, Μπρούτζος
30 χρόνια εμπειρία


Η RANOL ιδρύθηκε το 1987 και εδρεύει στο Κορωπί από το 1997 σε έναν χώρο 400 τετραγωνικών μέτρων. Ο χώρος μας είναι πλήρως εξοπλισμένος με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε κατασκευή από πλέξιγκλας, ανοξείδωτο και ορείχαλκο.

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα δημιουργίας κατασκευών με τρία υλικά: Plexiglass, ανοξείδωτο και μπρούτζο "ορείχαλκο". Μεμονωμένα ή συνδυαστικά μπορούν να δώσουν ένα άρτιο και μοντέρνο αποτέλεσμα. Η εταιρία μας έχει πολλά χρόνια εμπειρία στη δημιουργία stand προϊόντων για καταστήματα, επιχειρηματικά δώρα, εγκλωβισμό αντικειμένων, κάλπες, φωτιστικά, έπιπλα, επιτραπέζιες κατασκευές, κ.ά. . Η εμπειρία μας στην δημιουργία κατασκευών αυτών των τριών υλικών μας κάνει να έχουμε πολλές λύσεις για οικίες, σκάφη αναψυχής, εμπορικά κέντρα, καταστήματα κλπ.

Ο Εξοπλισμός μας
 
  • Γωνιάστρα ακριβείας
  • Τόρνος 3μέτρων
  • Φρέζα
  • Μηχανές Συγκόλλησης TIG, MIG 400W
  • Φούρνος διαμόρφωσης ακρυλικών φύλλων 2m x 3m
  • Γυαλιστικά μηχανήματα ακρυλικών φύλλων έως 3m μήκος και 120mm πάχος
  • Αντιστάσεις Διαμορφώσεως
  • Βούρτσες Λείανσης
  • CNC Laser 350W - Κοπή πλέξιγκλας έως 35mm & ανοξείδωτο έως 2mm
  • 2 μηχανές laser marking, engraving, cutting 60W

Εγκλωβισμός Plexiglas

Κέρματα, γραμματόσημα, φωτογραφίες, κάρτες, κ.ά.
μπορούν να εγκλωβιστούν χωρίς αλλοίωση για πάντα.
Το 2001 κατασκευάσαμε τα πρώτα μηχανήματα για εγκλωβισμό plexiglas με αποκλειστικότητα στην τεχνοτροπία σε όλο τον ελληνικό χώρο.
Έκτοτε αναλαμβάνουμε να εγκλωβίσουμε κέρματα, γραμματόσημα, χαρτονομίσματα, ασημένια μετάλλια, φωτογραφίες, κάρτες πιστωτικές ή business cards, νομίσματα παλαιάς κοπής ή αρχαία νομίσματα, αναμνηστικά βραβεία, εικόνες σε χαρτί, κ.ά..
Πελάτες: ΕΛΤΑ, Παναθηναϊκός ΠΑΕ, Ολυμπιακός ΠΑΕ, Άρης ΠΑΕ, Πανιώνιος ΠΑΕ, Heaven Music, Alpha Bank, Σκλαβενίτης, American EXPRESS, Τράπεζα της Ελλάδος, 2004 Ολυμπιακοί Αγώνες, κλπ.

Ποιότητα και Πρωτοπορία

30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ειδικών κατασκευών
με πλεξιγκλάς, ανοξείδωτο και ορείχαλκο.


Το Plexiglas ως σύγχρονο και μοντέρνο υλικό έχει πολλούς τρόπους εφαρμογής αλλά και δυνατότητες συνδυασμού με άλλα υλικά όπως το ανοξείδωτο ή ο μπρούντζος.
Η RANOL είναι γνωστή για την εμπειρία της, την τεχνογνωσία της αλλά και την υψηλή ποιότητα που παραδίδει στις κατασκευές όπου δημιουργεί.

Μερικά παραδείγματα για τα οποία μας καθιστούν υπεύθυνους σε όλα τα παραπάνω είναι η ειδική κατασκευή και τοποθέτηση Plexiglas οχτώ κολόνων με 2.5 μέτρα ύψος και διάμετρο 200 mm, ειδική κατασκευή από μασίφ μπρούντζο - διατομής 30x30 mm - για κιγκλιδώματα σε ημικύκλιο, πόρτα κεντρικής εισόδου από ανοξείδωτο χωρίς να είναι εμφανείς οι συγκολλήσεις και βάρος κατασκευής περίπου δυο (2) τόνους.

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας παρουσιάσουμε από κοντά στον χώρο μας, κάποιες από τις δημιουργίες μας - σταντ / αναλόγια , έπιπλα, κουπαστές, κολώνες, ειδικές κατασκευές, κ.ά. - ή να δείτε μερικές κατασκευές μας στα προϊόντα της ιστοσελίδας μας.

x

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας.

Αποδέχομαι Απόρριψη Κέντρο απορρήτου